Odborné vysvětlivky
Datum: 17.01.2011
|
Kategorie: Odborné vysvětlivky k produktům
Výrobek takto označený byl speciálně testován, aby byla ověřena skutečná technická data a hranice parametrů. Speciální testování je důležité při stanovení limitů použitelnosti výrobku. Mnohdy se stává, že výrobek je možné použít nad rámec, který stanovuje výrobce nebo ověřen.
Datum: 14.01.2011
|
Kategorie: Odborné vysvětlivky k produktům
Tento výrobek má zajištěn autorizovaný servis přímo v servisním středisku společnosti ABE.TEC, s.r.o.. Servis je objednáván písemně nebo telefonicky.
Datum: 13.01.2011
|
Kategorie: Odborné vysvětlivky k produktům
Nabídka profesionálních školení a workshopů. Společnost ABE.TEC ve svém školicím středisku provádí školení a workshopy, které slouží jako prostředek vzdělávání pracovníků zákazníků. Vzdělávání je v souladu s normami IPC, ČSN a EN.
Datum: 12.01.2011
|
Kategorie: Odborné vysvětlivky k produktům
Společnost ABE.TEC dodává na trh i výrobky vlastní konstrukce pod značkou MaaB Technology.
Datum: 11.01.2011
|
Kategorie: Odborné vysvětlivky k produktům
Údržba zařízení, dílů
Datum: 10.01.2011
|
Kategorie: Odborné vysvětlivky k produktům
10 pravidel správné péče o pájecí hrot ručního pájedla při bezolovnatém pájení.
Datum: 07.01.2011
|
Kategorie: Odborné vysvětlivky k produktům
Výrobky vyhovují požadavkům na čisté prostory, splňují požadavky mezinárodní normy EN
ISO 14644 „Čisté prostory a příslušné řízené prostředí“ (1. - 9. třída čistoty) nebo dříve platné mezinárodní normě FS 209 E (třída 1 – 100000).
Datum: 04.05.2010
|
Kategorie: Odborné vysvětlivky k produktům
Kleště vysoké jakosti jsou výsledkem rozsáhlých zkušeností a know-how, moderních výrobních metod a nepřetržitého optimalizačního procesu.
Datum: 22.04.2010
|
Kategorie: Odborné vysvětlivky k produktům
Elektrické momentové šroubováky Hios se vyznačují prvotřídní kvalitou, dlouhou životností a odolností. Hios nástroje splňují při své výrobě vysoké standardy ekonomické odpovědnosti a získávají zároveň vysoká ocenění pro jejich odolnost a trvanlivost.